Le petite hjerneblødning

Sir Drools A Lot

img_9931

 

Nu går der lige lidt Mommy blog i den, for hold da magle hvor lærer man mangt og meget på kort tid, når man pludselig er sammen med sådan en lille størrelse døgnets 24 timer.

Vi havde en lidt voldsom start som tog hårdt på os alle, men vi er heldigvis (knock on wood, salt over skulderen osv.) et sted nu hvor alting er blevet lidt lettere. Givet, det kan være fordi vi har lært hinanden lidt bedre at kende nu, og ikke fordi arvingen lige pludselig er gået hen og er blevet super artig. Men vores helt store problem lige i øjeblikket er primært den voldsomme mængde mundvand han nu får produceret i løbet af en dag.

Vi har nemt kunne få brugt op imod 10 savlesmækker i løbet af dagen, eftersom han ikke kun savler abnormt meget – han elsker også at kaste smækken direkte ind i kæften i det sekund den sættes fast, hvorfor den efter få minutter er drivvåd og må skiftes. Ikke umiddelbart noget der huer moderen her, men så igen: 1 world problem – jeg ved det!

Under alle omstændigheder så gik der ikke længe, før jeg havde luftet frustrationerne for verdens bedste mormor, førend hun havde kreeret ovenstående lækre, bløde og vigtigst af alt virkelig spyt resistente savlesmækker.

Så vi takker her fra Lykkebo (vores dødsbo i skoven, som jeg også snart må få skrevet lidt om) og glæder os over, at vi har minimeret vasketøjsmængden bare en lille smule 😉

img_9945

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le petite hjerneblødning